tiistai 29. maaliskuuta 2011

Ei tuu kesää...

Miksi pitää olla aina talvi ja kylmä? Tänäänkin aamulla mittari näytti -17 astetta ja eilen tuiskutti niin, ettei meinannut pihaan päästä. Ikkunoista näkyi naapurin suuntaan tämmöistä

Viljelykset syyhyttävät jo näppejä, pitäis päästä tonkimaan pihalle, mutta kun siellä on metri lunta... Kylvökset on tosin jo käynnistelty. Entisessä elämässään kääpiöhamstereiden terraariona toiminut muoviloota on nyt kannettu pihalta sisään, pesty ja saa suojella mamman taimia kissojen hyökkäyksiltä. Kelloköynnöstä, lyhtykoisoa, mustasilmäsusannaa valkoisena ja uudet keijunmekot. Keijunmekon siementen joukossa oli jotakin muutakin, ei mitään hajua sortista, mutta kylvin ja katsotaan, mitä tulee. Lahjoituksia olivat ja jo pari kevättä vanhoja. Hyvä jos itävät ollenkaan.
Tässä ensimmäinen satsi keijunmekkoja ja valkosipulia. Mekkoset puutarhuroitiin karvakäpälillä bioon, mutta valkkarit ovat saaneet olla rauhassa.Työrintamalla vaihteeksi (ainakin omalta osalta) ihan mukavaa, vaikka kokeiden korjaaminen ei juuri maistukaan. Sitäpaitsi työ haittaa pahasti käsityöharrastuksia! Ei millään tunnit riitä kaikkeen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti