perjantai 8. huhtikuuta 2011

Perjantai on harmaa

... mutta ei se haittaa. Ulkona "haisee" jo keväälle, vaikka se saakin nenän vuotamaan ikävästi. Onneksi siihenkin on lääkkeet keksitty.
Alkuviikosta bongasin ensimmäiset joutsenet. Kuusi lintua lensi melkein kotinurkilla kohti koillista. Työkaveri arveli niiden olevan samat kuusi, joita oli seurannut vähän etelämpänä päivää aikaisemmin. Paljon mahdollista. Tänään aamulla sitten kilometrin päässä pihasta pariskunta harrasti matalalentoa pellon yllä. Ei oo meitin kotijärvi vielä auki, vaikkei siitä paljon puutukaan. Hetken ja noin viiden kilsan päässä näin vielä yhden yksinäisen joutsenen. Lähipelloilla on vielä sen verran ehyt lumipeite, ettei hyyppiä näy, mutta pian nekin tulevat.
Keväisistä tunnelmista huolimatta sukkarojekti jatkuu. Yksistä punaisista ei tullut kuvaa, mutta nämä kerkesin filmata ennen kuin muuttivat tyttären kaappiin
Nyt on tekeillä poijalle ohuemmat kesäkäyttöön (villasukkamies kesät talvet) ja sitten liuta ah, niin ihania malleja kirjasta Knit.Sock.Love http://www.cookiea.com/shop/knit-sock-love/ Kaikkeen sitä ihminen höpsähtää...
Taimille kuuluu hyvää, kasvavat minkä jaksavat purkeissansa. Lyhtykoiso näyttää olevan hidas itämään. Keijunmekkopurkkikin on vielä unessa. Jos ei siihen kohta ala nousta mitään vihreää, vaihdetaan merkkiä. Vanhoja siemeniähän nuo jo olivatkin. Harmi vain, Biltemasta olivat minikasvihuoneet loppuneet. Semmoisen tarvitsisin ihan välttämättä. Kissujen kanssa ikkunalautaviljely ei toimi ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti