lauantai 7. toukokuuta 2011

Hyvää äitienpäivää kaikille äideille!

Vaiherikas viikko on taas takana...
Maanantaina kiikutettiin Ilmaria tohtoriin. Kivi jumissa virtsaputken suulla, kipuja ja muutenkin kökkö olo. tiistaina leikkaus ja lääkkeet plus ruokavalio lopuksi ikää. Onneksi ei sen enempää, vaikka rahaa paloi enemmän kuin laki sallii. Mamman kainalossa  on ollut hyvä nukkua, isi joutui kyllä muuttamaan yhden kerran soffalle nukkumaan, kun Sylvikin tunki joukkoon ;)
Nuorimmainen on ulkomailla, ensimmäistä kertaa poissa kotoa yhtä yötä pidempään. Paluukin vasta 18.5. ja äidin sydäntä rippii. Toivottavasti on edes kivaa.
Pihalla homma etenee. Krassit venähtäneet vartta jo liikaakin. Kanna pukkaa versoa. Clematis edelleen hengissä. Tiikerililjoja tuli postista lisää ja ruukutin ne, etteivät pilaannu. Pihalla yöllä pakkasta, vielä pitää odottaa vähän aikaa ennen kuin istutan maahan niitä. Ruusunjurakotkin tulivat postiin, joko niitä ilkiäis? Rounduppia kävin tarjoilemassa ohdakkeille ensimmäisen kierroksen. Vattu terassin portaan alta muutti multakasan reunaan, toivottavasti pysyy hengissä!
Huomenna on äitienpäivä ja ajajttelin viettää sen pihaa möyrien. Muut saavat tehdä ihan mitä huvittaa.

1 kommentti:

  1. Kiva, että tiskikukkien ohjeesta on ollut iloa :-)

    Hauskaa äitienpäivän iltaa!

    VastaaPoista