maanantai 20. kesäkuuta 2011

Taas maanantai.

Maanantai on ja vettä sataa. Mulla on uusi hiiri ja nyt se jopa tottelee, toisin kuin pitkin lattioita lennellyt ja kolhiintunut vanha langallinen. Pitää vain muistaa sammuttaa se välillä, ettei patteri kulu hukkaan.
Viimeisimmistä tuotoksista on vihdoin kuviakin:
Nämä ovat niitä tiskirättejä
ja tämä on se pannulappu.

Kaikenlaisia rästihommia olis vaikka ja kuinka, mutta ehkä joskus kun iskee inspiraatio (ikkunanpesua - ei vois pestä kun sataa, tavaroiden roudaamista eteisestä vintille - ei jaksa nostaa ja kiivetä yhtaikaa - tarttee ukkelin apuun, ei oo kotona, ym.). Poijan kuontalo sentään tuli kerittyä, siitä on ollut puhetta jo muutama viikko. Pihatirpoille olisi pehmikettä nyt tarjolla, jos joku vielä tarvitsee.
Kissat ovat todistettavasti notkeita, eikä tämän kuvan jälkeen asiaa todellakaan tarvitse epäillä. Sylvia-neiti päätti taas kerran kieputtaa itsensä korkkiruuville.
Ensi viikonloppuna olis Juhannus ja sunnuntaina Foon keikka Kalasatamassa. Vesisadetta ovat katalat uhanneet koko jussiksi, toivottavasti edes sunnuntai-iltana olisi kuivaa. Likomärkänä pomppiessa saattaa tunnelma hieman latistua... On mulla kyllä sadetakki olemassa, mutta silti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti