torstai 21. heinäkuuta 2011

Retkipäivä

Tyttären kanssa on puhuttu Kangasniemen omakotitalonäyttelyssä käymisestä. Eilen sitten päätettiin, että aamulla mennään. Ja niinhän me sitten lähdimme, vaikka ukkonen paukkui ja vettä tuli kuin saavista kaataen Lievestuoreelle asti. Ei juuri tehnyt mieli ajella lujaa, kun hädin tuskin tie näkyi!
Liepeen jälkeen sitten alkoi kelikin kirkastua ja perillä oli vallan trooppinen kostea helle. Talot olivat ihan sieviä ja kaikista oikeastaan löytyi jotain kivaa, mutta melkein kaikkia vaivasi sama vika: miksi kylppärin vessanpytty pitää laittaa niin lähelle suihkua, että se kastuu vääjäämättä? Tai oikeastaan miksi väliin ei voi laittaa seinää? Eihän sen pöntön paikka nyt suihkun alla ole. Paitsi jos haluaa istua pöntöllä ja pestä vaikka suihkussa samalla hiuksiaan...
Paluumatkalla sää muuttui sitten taas takaisinpäin sateiseksi. Kotinurkilla ukkosti taas (vielä?) ja sadetta meinasi ropsasta. Taivas oli komian näköinen

Matkan varrella oli tietysti pakko poiketa kauppaan ja hups! askartelukauppaan. Helmiä ja koruvärkkejä tarttui matkaan pussillinen. Oli niille itse asiassa tarvettakin, kun en vielä omistanut yhtään kerrosmerkkiä. Silmukkamerkkejä olen kyllä tehtaillut omiin tarpeisiin vallan riittävästi. Nyt on kerrosmerkkejäkin viisi kappaletta.
Neuleosastolla on vähän eestaas-fiilis, kun joudun nyppimään takaperin huisvista pari kerrosta. Mallissa tai mallin ymmärryksessä on jotain hämärää, eikä homma täsmää. Viimeistä kuviokertaa viedään, sitten härpäke on enää pingotusta vailla. Mihinkähän senkin vanuttaisi? Sukkatilauksia on jonossa ja uutta tiskiriepulankaa tuli postissa (Tiinalle kiitokset, ei mennyt sekään jemma hukkaan). Nyt pitäisi olla käsiä kuin intialaisella jumalalla, että sais kaiken tehdyksi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti